30.4.2017 – Trevlig Valborg!

Jag är tillbaka hemma från en lyckad kryssning och en rolig dag i Stockholm i fredags. Så mycket skönare att åka båt från Helsingfors än från Åbo, då man får sova ut och äta frukostbuffé i lugn och ro innan man kommer i land! Det blev i alla fall en del shopping även om jag inte hittade allting jag var ute efter (vi kan titta på det senare), en hel del promenerande och massvis av mat. Nu tycker jag bara det skall bli grymt skönt att fira en lugn och stillsam vappen här hemma.

IMG_2349Körsbärsträden stod i full blom och Stockholm var lika vackert som alltid.

Medan Minou lekt nöjt och snällt för sig själv här hemma har jag passat på och nätshoppat lite. Fem par skor och flygbiljetter till Teneriffa i januari för hela familjen, för att vara mer exakt. Kreditkortet är maxat kan man ju lugnt säga.

Nu skall jag och Minou ta en tur till Karis för att hälsa på momi & Molly en sväng, medan morfar jobbar med sambon i hallen. Det är våra vappenplaner för kvällen. Hoppas ni får en riktigt trevlig Valborg ni också, hur ni än tillbringar den!

You may also like

Inga kommentarer

    1. Vi har alltid varit där nästan. Det sägs väl vara solsäkrast, men det beror ju nog helt på hur det råkar! Tycker dock Playa de las Americas är en av de trevligare ställena på öarna där 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *