30.3.2017 – En liten fredagslista

Dagens humör: Mestadels irriterad. Har varit irriterad på allt från svinstian till hus (som nu iaf är lite mindre svinigt) till kroppen som inte riktigt vill samspela just nu. Tror jag får en kniv instucken i skinkan varje gång jag rör mig.

Dagens mående: Mestadels helt bra, förutom några mindre illamåendesvackor.

Dagens gravidstatus: I min gravidapp står det att 55,4% av graviditeten passerat. Idag i vecka 22+1.

Dagens bästa: Att jag fick hem en ny tvättmaskin efter att har varit utan i två veckor. Tvättdag imorgon, javisst.

Dagens sämsta: Ischiasen, vilket jag misstänker det är som bråkar med mig.

Dagens goda gärning: Stekte plättar som kvällsmål åt tösen. Ger en kanske inte pris som årets mamma, men hade en glad unge iaf.

IMG_2030

You may also like

Inga kommentarer

 1. Äsch, hoppas ischiasen ger med sig! Det är så tungt att behöva ha ont och vara begränsad.
  Vilken gravid app använder du annars?

  1. Hoppas jag också, det är inte alls kul när man är så begränsad med vad man kan göra! Och att lyfta på en 2-åring blir så mycket jobbigare. Inatt slapp jag inte upp från sängen när Minou grät ens 😅
   Jag har tre appar på telefon, följer mest med en som heter PregLife. Sen har jag också en som heter Babyvärlden och en som heter Gravid.

   1. Jamen det är ju PregLife jag använt tidigare men inte kom ihåg vad den hette, tack! Hade den tydligen till och med i mitt moln. Nu kan jag ta bort några andra.
    Usch, vad otroligt besvärligt du har med ryggen. Håller tummarna för att det är snabbt övergående så du slipper dras med skräpet nån längre tid.

    1. Ja jessus, slapp inte ens upp från sängen inatt när Minou låg och grät 😅 men idag känns det faktiskt bättre!👍🏽
     Läste att vi är i ungefär samma skede i graviditeten och att du också har en massa krämpor.. Hoppas det går över för dig också! Kul att du kommenterade så hittade jag en ny ”gravidblogg” att läsa 😊

 2. Inte ryggen, skinkan. Skulle ännu skriva att du ju kan testa piriformis stretch om det eventuellt kunde hjälpa. Tyvärr kan ju gravidhormonerna i kombination med den ökade och förändrade belastningen ha ett stort finger med i problematiken.
  Nu ska jag sluta spamma dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *