30.3.2015 – På tapeten

Något som varit på tapeten åtminstone 1-2 vårar/somrar redan är de mönstrade mjukisbyxorna, och den här våren kommer de nog att slå igenom starkare än nånsin! Därför har jag tagit in några riktigt läckra alternativ till DinoDina. Har personligen svårt att välja någon favorit, men jag tror kanske jag måste säga de gråmelerade. Alltså nummer ett. Eller så de svartvita längst ned, nummer fyra… ELLER, nummer tre (som också finns i helsvart) för att de har så himla snygg modell. Älskar när det är muddar nedtill. Gaaah, svårt! Vill ha alla oberoende.

patterned pants11. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

You may also like

Inga kommentarer

  1. Perfekt! Världens mest bekväma trend! Blir lycklig av att de ska slå igenom ännu mer än förra året. Har faktum två par nya, men måste likaväl kolla in de du tipsar om 😉

  2. jag tycker också dom e super snygga! Men har alltid problem, vad kombinera upptill så att det inte blir pyamas. Har du tips?

    1. Jadu… Det är väl nog helt standard benlängd på dem skulle jag säga, tror inte nån av dem har extra långa ben om vi säger så! De som är tjockast i materialet är de svartvita (nr.4). Resten är ganska tunna, som byxor av den här modellen brukar vara. Svårt att förklara, man måste nog säkert bara testa dem för att veta 🙂

  3. Känns som om dessa byxor sitter perfekt på vissa, men hur är det med oss som är relativt korta (under 165 cm) men har någorlunda breda höft? Blir proportionerna underliga så att det ser ut som om man har en jättestor rumpa?

    1. Jag är själv under 165cm, har korta ben och inte helt obefintliga höfter (t.o.m lite på bredare sidan skulle jag säga, det är ofta just det stället jag har problem med när jag ska få på mig byxor), och jag tycker faktiskt inte alls det ser tokigt ut! Men det beror förstås på vad man kombinerar dem med och hur man bär byxorna! Tycker man skall ha dem rätt högt upp i midjan och inte liggande så lågt på höften.

  4. Jag har prövat flera olika sorter av sådana byxor, men har kännt mig jätteful i dem. Är ganska kort, 163,5 cm, så det har säkert att göra med det också att det blir konstiga proportioner. Annars tycker jag det är trevligt när mode är bekväma kläder, det borde det alltid få vara 😀

    1. Äsch då, vad tråkigt att du känt så! Men som jag skrev i svaret åt Hanna så tycker jag inte det är något hinder att man är kort, är själv också bara 164cm ”lång”. Bara man har dem med rätt kläder, tillräckligt högt upp i midjan och kombinerar med rätt plagg så tror jag nog de funkar åt nästan alla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *