30.11.2017 – semesterlektyr

Igår hämtade jag ut ett par paket med Black Friday-beställningar som jag gjorde under helgen. Snacka om snabb leverans. Det mesta var julklappar åt familjen, men en grej beställde jag åt mig själv också. Michaela upplyste om att hennes bok var på kanonerbjudande hos Adlibris, så jag var såklart tvungen att slå till. Har ju velat läsa boken ända sen den kom ut. Men jag kommer ändå att spara denna bok till januari och packa med den till solen. En inbillar ju sig att den skall hinna läsa böcker och behöver lite semesterlektyr.

Tycker ni kan se detta som ett bra julklappstips. Har bara läst och hört gott om boken, så det blir en perfekt gåva till den som gillar att läsa.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *