30.11.2014 – bloggkvällen på DinoDina

Bloggkvällen på fredag kväll blev enligt mig en riktigt trevlig tillställning. Jag fick se många nya bloggansikten och även om jag inte hann byta så många ord med alla  (ja, det blir nog lite hönsgård med över 20 brudar i samma rum!) så hoppas jag de flesta andra hann mingla runt och jutta med lite nya ansikten.

image

Här har vi Jennie och Ida tar en titt på sina goodiebags medan Cessi diskuterar kläder.

image

Linda, Danni och Anni diskuterar över varsin glögg.

image

Kvällens yngsta deltagare var Leo. Men han gjorde inte mycket väsen av sig, låg tyst och sov hela kvällen i sin vagn.

image

Själv kom jag hem med två fina lillajulsgåvor som Malin och Danni hade med sig, tack!

Dessutom vill jag rikta ett extra tack till Latvala och Nordea i Karis, samt Lumene och Dermoshop för de fina gåvorna till goodiebagsen! Och såklart till Dry Lake som sponsrade med en fin klänning! Den vanns av Pia.

 

Mer bilder från kvällen finns bland annat att se hos Sandra, Silje, Danni, Pia, Elin och Cessi.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *