30.10.2015 – sneakpeek på galaklädsel

Idag tänkte vi köra en photoshoot med Elin. Har massa fina festkläder som ska plåtas av. Själv får jag lite ångest när jag ser allt julpynt i butikerna, har inte ens pikulite julfiilis ännu. Men det är bara att acceptera att det är 8 veckor kvar till jul nu, vare sig man har fiilis för det eller inte. Så ja, festkläderna skall fram!

100CANON1

Klänningen ni skymtar längst fram på bilden i nedre hörnet är så sjuuukt fin. Den är definitivt ett av mina alternativ till GALAN 2015. Yep! Jag och Elin har nu bokat biljetter, så nu är det spikat att vi åker upp till Vasa näst sista helgen i november. Ska bli så roligt!

 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Åå den ser ut nå som jag sökt 🙂 Men skulle ju vara katastrof att komma i samma dress som någon annan 😀

  Vad kul att du kommer upp. Ta med Minou, jag sköter! 😀

  1. Ja, fast klänningen är kort och med rätta borde väl galaklänningar vara långa.. Men viktigast är ju att man är SNYGG, haha! Du kan nog få haffa den om du vill, jag har ett annat alternativ också 🙂 och du blir garanterat vald till bäst klädda med den där klänningen iaf 😉
   Minou får stanna hemma tyvärr, hon får följa med en annan gång 🙁

   1. Snygg är viktigast! 😀 Fast jag tror nog man kan ha kort på gala, så länge det är glammigt liksom. Skönast skulle ju det va med långt..när man är frusen och hatar att ha strumpbyxor.

    Du får ta med Minou en annan gång då 🙂

 2. Gode gud vad snyggt!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *