30.10.2014 – julgatans öppning och nyheter

Igår efter jobbet gick jag på möte tillsammans med ett gäng andra företagare i stan angående Julgatans öppning. Visste ni att det inte är Raseborgs stad som står för julgatan, utan företagarna!? Det fick jag lära mig först ifjol faktiskt. Tycker personligen att det är sinnessjukt att företagarna skall måsta stå för detta kalas, för det kostar ju verkligen en hel del pengar! Och som jag hoppas alla vet vid det här laget så är det inte lätta tider för lokala små företag just nu… Men med lite god samarbetsvilja så får vi till det. Många bäckar små… Så ja, jag tycker ni skall veta att det är företagen som ordnar och står för julbelysningen och allt program på julöppningen, inte stan som jag alltid trott. Utan företagen skulle vi antagligen alltså inte ha någon julgata överhuvudtaget.

På tal om jul så droppade det in några fantastiska festklänningar idag! Skulle kunna tänka mig bära alla dessa på kommande jul- och nyårsfester. Ni hittar dem på DinoDina.com under senast inkommet.

drop10 2014

Och till på det kom Ä-N-T-L-I-G-E-N påfyllningen av Cheap Monday jeansen! Herregud som jag trakasserat stackrarna på Cheap Monday kontoret och undrat var de hållit hus, haha. Nu har jag suttit och messat alla som reserverat av dem för att meddela att de kommit. Hoppas jag inte glömt någon. Det finns lite extra storlekar i lager nu, men de flesta har faktiskt hunnit bli reserverade på förhand, så vill ni haffa ett par den här gången får ni nog se till att vara snabba igen en gång! Skall strax fylla på lagret på webben också, så då kan ni kika där vilka storlekar som finns kvar i lager. Det är alltså High Spray jeansen i svart, mid blue och light blue ni skall leta efter.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Det där visste jag inte om att det är företagarna?!
    Men måste man verkligen vara med i det om man inte känner att man har ekonomisk möjlighet?? Låter galet. Att det är ni som skall förgylla gatan med julbelysning för folket. Kommer det mer kunder då det är upplyst?? 😳👎

    1. Krt man inte måste, men jag tycker ju det är bra om så många som möjligt är med, då hålls ju kostnaden lite lägre också. Ju fler desto bättre liksom. Men nej, tycker ju egentligen inte alls det är företagarnas sak att se till att vi har en julgata, utan stans… Vet inte oom det hjälper till att få mer kunder, men det hör ju till med lite julstämning kring jul. för visst skulle det kännas ganska mörkt och trist utan den vid juletider?

      1. Absolut skall det vara julbelysning. Det är det bästa med julen. Men jag menade bara att jag tycker det känns tassigt att det är er sak att fixa. Stämmer, är man fler så sjunker kostnaden. 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *