30.1.2020 – Dags att åka tillbaka igen

Sedan vi kom hem från vår resa på nyårsdagen har veckorna handlat mycket om att försöka kurera sjuka barn. Eller sjukt barn låter mer riktigt. Minou har klarat sig förvånansvärt bra ur diverse sjukdomar medan Milton både haft feber, flunssa och spytt sedan vi kom hem. Därtill har jag haft jobb så det svämmar över. Bokslutstider.

Imorgon åker vi tillbaka ner till Teneriffa igen. Men just nu är jag så slut att jag inte ens orkat börja packa än. Som tur är det inte morgonflyg vi åker med.

Den här, mycket beskrivande bilden över hur dagarna där ser ut, tror jag barnens farfar knäppte under vår julresa för några veckor sedan. 

 

Med tanke på jobb är detta värsta tänkbara månad att åka bort. Men ur en annan synvinkel är det kanske bästa tänkbara. Dagiset vimlar av spysjukor, flunssor, angina och what not just nu. Så jag är väldigt glad om vi slipper flera smittor. Och ska jag vara ärlig så plaskar jag hellre i en bassäng på en solig destination med mina barn än sitter och gör bokslut på kontoret. 

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej! Vi (2 vuxna, 2 barn) har planer på en Teneriffa resa till nästa vinter. Däremot har vi bliv avrådda från att resa dit efter ”det inte är barnvänligt”. Vad är din åsikt, jag har ju förstått att ni är återkommande besökare på ön. Är någon del av holmen bättre än andra eller?

    1. Hej Johanna! Det var det märkligaste jag hört, jag tycker Teneriffa är mycket barnvänligt! 🙂 Vi är alltid nere på södra sidan i Playa de las Americas och det är suveränt med barnen. Visserligen bor vi en bit upp i bergen, vilket gör att vi har en hel del backar att promenera i med vagnarna, men de flesta hotell ligger nere i stan och där är långa fina promenadvägar. Finns mycket parker för barnen att leka i och många stränder att välja på, vissa bättre för småbarn – vissa sämre.
      Norra sidan tycker jag sedan inte är riktigt lika barnvänlig, men där har vi aldrig bott med barnen heller så kan varken hissa eller dissa det.
      Men som sagt, jag tycker det här är ett VÄLDIGT barnvänligt ställe jämfört med många andra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *