30.1.2015 – fredag

Godmorgon i stugorna!

Har ledig dag men vaknade oförskämt tidigt då magen kurrade av missnöje. Så jag gick ner och åt en knäckis och sedan tillbaka upp i säng. Nu sitter jag här med dagens andra frukost och näsan nedtryckt i Ikea broschyrer.

image

Tidigare i veckan bad vi vår kompis som skall börja jobba som köksplanerare på Ikea att skissa upp ett nytt kök åt oss, och räkna på lite vad det skulle kosta. Igår kom hon och fästmannen över på lite umgänge tillsammans med de färdiga ritningarna. Gissa ivern! Efteråt satt jag och killen och planerade vidare med vad vi skulle vilja ändra, vilka material vi vill ha etc. Kvällen slutade i tårar för min del, för att jag tyckte han bestämde för mycket… Gravidhormoner hej! Det brast väl då han insisterade på att vi skulle ha integrerad espressomaskin och jag prompt sa nej. Jaa, på den nivån är min smärtgräns just nu, haha! Men nya tag idag. Espressomaskinen är nu struken och vi kan gå vidare.

image

image

Låt mig också få visa mitt nya ”blomfynd”. Granrisen från julen är utkastade och ersatta med lite vackrare och vårigare kvistar. 1,50€ från SäästöPörssi  Tarjoustalo Tokmanni (eller vad det nu heter nu för tiden).

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag kan inte förstå att jag inte har haft mera hormonella ”störningar”. I tonåren var jag helt galen, som gravid är jag lugn och mer normal än nånsin förr (haha enligt min egen skala). Nästan lite tråkigt att inte ”få” börja gråta över en massa småsaker 😀

    1. Jag har nog helt tvärtom, har aldrig varit känslig eller den som gråtit lätt annars, men nu…! 😂 var glad över att få vara lite ”stabil” 😊

    1. Jaa, varför ska dom leka att dom har nån skillnad!? kan dom inte bara vara tysta och låta oss hormonmonster få som vi vill? Har nog mobbats lite idag över mitt utbrott, med all rätt… 😄

    1. Jo det är. för då menar han att vi inte kan ta bort ett skåp som jag nu vill ha bort och lägga hyllor på istället, för att inte väggen skall kännas för tung (med vara skåp hela vägen). Så då ändras hela köksplanen! Dessutom dricker vi inte espresso 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *