3.9.2019 – Tappat touchen

Jag har börjat skriva på inlägg fyra gånger nu. Fyra olika inlägg. Men varje gång har jag blivit på hälft och senare raderat inlägget när det inte känts aktuellt längre. Och jag veeet ju att allt man plitar ner inte behöver vara högaktuellt eller super informativt. Enkelt vardagssvammel är väl också kul att läsa? Det tycker jag i alla fall om att läsa hos andra bloggare. Så jag ska bli bättre på att svamla. Eller aktivare kanske vi ska säga.

Så vad har hänt på sistone? Jobbet knallar på och jag försöker komma iväg till gymmet nu som då, men det har blivit så mycket svårare att få barnvakt för att åka och träna sen jag slutade spela handboll. Det är ju inte som att jag för iväg barnen till Karis för att åka tillbaka till Ekenäs och gymma. Så jag går omkring med smådåligt samvete hela tiden istället. Träningen är verkligen något jag saknar lite i mitt liv. Från att har tränat många gånger i veckan sedan jag var en liten knatt i princip, till att plötsligt bara träna ungefär en gång i veckan känns inte alls bra. Träningen är ju min terapi. Så det skall jag jobba på att få lite mer tid för igen!

 

Barnen har nu varit en månad på dagis och vi har än så länge lyckats hålla oss friska *knack i trä* förutom lite lätt snuva. Helt otroligt egentligen! Var helt säker på att de skulle bli sjuka till den här veckan. Rapporteringsvecka på jobbet serni. Det har aldrig träffat fel förr. Men förhoppningsvis tar vi oss igenom den här veckan med hälsan i behåll, för nästa vecka bär det ju av på minisemester.

Men hörni. Säg nu. Är det något speciellt ni vill veta? Något ni vill att jag skriver om? Jag har liksom helt tappat blogg-touchen, så hjälp mig lite.

 

You may also like

2 kommentarer

    1. Njoo nå, det är ju nästan som om jag slutat, så sällan som jag uppdaterar nu för tiden.. Men då jag tycker om att skriva och speciellt att kunna blicka tillbaka och läsa om vad som hänt! Det är svårt att komma igång då det blir så långa pauser mellan inläggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *