3.7.2017 – Sinnesro

Jag lyckades ta mig igenom nattningen, som ikväll gick både fort och i skaplig tid, utan att själv somna. Så jag passar på att se en film på TV och forska i utvecklingsmöjligheter för bloggen. Känner att jag nu när jag skall vara hemma ett år har både möjlighet och tid att step it up a notch. Vet i och för sig inte riktigt själv vad jag menar med det, men vi får se vart det bär.

IMG_3116

Det känns lustigt att vara helt ledig, utan något egentligt program inprickat i kalendern. Något rådgivningsbesök här, någon playdate där. Men inget som slukar energi. Inga deadlines att hålla. Inga möten som man helst skulle slippa. Att bara få ta dagen som den kommer och pyssla med sådana projekt som man gör för sin egen skull. Som att fixa på sommarstugan. I början kändes det nästan bara stressande att åka dit då allt var ett enda kaos. Man visste inte var man skulle börja och med en kropp som begränsar så mycket av arbetsförmågan kändes det nästan hopplöst. Men nu har vi (till stor del tack vare min duktiga sambo) redan kommit en god bit på väg och det börjar kännas som att arbetet framöver kan göras i lugn och ro, samtidigt som man njuter av själva stuglivet också.

Summa summarum. Jag tror att jag kommer att njuta av den här mammaledigheten på ett helt annat vis än den förra, då jag hade ett företag att oroa mig för och våndas över. Gör om, gör rätt. Som man brukar säga.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *