3.7.2016 – Prints

bild1234

Just nu är jag inne i en mönster fas när det kommer till kläder. Speciellt då överdelar kanske. Jag märker hur jag dras till mönstrade plagg i butikerna, likt en magnet nästan. Kan inte låta bli att pilla på dem. Ett av mina absoluta favoritplagg just nu (och sedan långt tillbaka) är den här mönstrade toppen från Dry Lake. Önskar så att jag skulle hitta den i en annan färg, men det är förra sommarens kollektion så den är slutsåld överallt!

Ett annat märke som har superfina blusar med prints är Esprit. Kolla bara den här som Elin har på sig här, så snygg! Skrollade igenom deras hemsida för att se om jag kunde hitta någon liknande, och visst hittade jag en hel del. Här är bara några favoriter utav många.

Pictures16

  1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Jag tycker det är så enkelt att se vardagssnygg ut med en vanlig blus. Den behöver förstås inte vara mönstrad heller, den kan vara en helt vanlig enfärgad också (bara jag som har pippi på det där mönstrade). Ändå är jag så dålig på att gå med blusar och skjortor till vardags. Blir mest bomulls t-shirts för mig. Ska bättra mig där, lovar! Hädanefter ska jag gå med skjorta/blus minst två gånger i veckan. Okej?

Pssst! Hittar ni förresten något på Esprits rea så får ni 20% tilläggsrabatt med koden SUMMER20.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *