3.6.2015 – på tal om vädret

Sitter och vädersurfar och ser till min glädje att det visas lite mer sol framöver igen. För att vara juni är det ju fortfarande kallt som sjutton, det var dessutom värsta stormen när jag var ute på ärenden nyss. Men för min del får det faktiskt hellre vara sol och lite kyligt än regn och varmt. För vad gör man med värmen om det regnar liksom? Aaja, väderprognosen ändrar ungefär lika ofta som jag byter underkläder (alltså minst en gång per dag, bara för att klargöra) så jag är beredd på det också.

image

Annars då? Är så glad över min nya dator. Nu kan jag sitta och jobba mera hemifrån, även om det bara blir korta etapper åt gången då Minou sover. Har så mycket kul på gång och försöker utveckla webben nu när jag själv inte är fast i butiken hela tiden. Inom kort kommer jag till exempel att börja skicka ut nyhetsbrev. Via dem kommer det att dyka upp färska nyheter och fina erbjudanden som endast gäller prenumeranter. Så jag föreslår att ni registrerar er för det! Det kan ni göra här.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *