3.5.2016 – Skor

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Jag hämtade ut vår skobeställning från Ellos igår. Tyvärr kommer åtminstone ett par att få åka tillbaka. Pumpsen. Sååå fina, men tyvärr lite för höga för mig då de inte har någon platå. Jag fixar helt enkelt inte att gå med dem på ett snyggt och naturligt sätt. Och det värsta som finns är ju kvinnor som stapplar fram i klackar de inte kan gå i. Men om du är en rutinerad klackisanvändare så rekommenderar jag dessa starkt! Ursnygga. Klassiska. Högkvalitativa. Tummen upp! Du hittar dem här (nu på -20% dessutom).

IMG_4189

Sneakersen däremot. De får stanna! Big like på dem. Super bekväma och riktigt snygga på fötterna. Dem hittar ni här (finns också i svart och i silver).

IMG_4186

Men sen kommer vi till det stora frågetecknet. Minous sandaler. För tillfället är de nog allt för stora för att hon skall kunna använda dem. Men då undrar jag, hur fort växer småttingarnas fötter i det här skedet? Hon har nu storlek 19 och de här skorna är storlek 20. Hinner fötterna växa så mycket att hon kan ha dem i juli-augusti månne? 20 var nämligen den minsta storleken som fanns av dem, så de går inte att byta till mindre. Det är antingen hålla eller returnera som gäller.

IMG_4187

Sandalerna hittar ni här (också de på -20% just nu!).

Tips! Koden 335403 gäller fortfarande och ger -30% på dyraste produkten i beställningen. Har en ännu bättre kod! Med 335456 får ni -40% på dytaste produkten, fram till 8.5.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Söta sandaler 🙂 beror väl helt på hur mycket för stora dom är nu. Är det bara fråga om en cm så hinner nog kanske fötterna växa. Men bara kanske, man vet ju aldrig med de där små 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *