3.5.2015 – en söndag i v.41

Underbart söndagsväder idag! Så fort jag fått ordning här på insidan skall jag gå ut och fortsätta med terassen/gården. Det kom ett par regniga dagar här emellan, så det blev lite på hälft där ute sist. Man kunde ju tycka att jag kanske kunde ha passat på att städa här inne medan regnet öste ner där utanför, men plötsligt fylldes dagarna med annat trevligare program. Besök från olika håll och kanter samt vappen-brunch hos grannarna. Så ja, städningen fick helt enkelt vänta.

image

Bebisen då? Hon trivs nog lite för bra där inne för att vilja komma ut. Idag är jag alltså i vecka 40+4 och har inte haft några som helst ordentliga känningar av att hon skulle vara på väg. Joggade till och med till postlådan och tillbaka i regnet igår för att kanske ge lite hjälp på traven, men näää. Det var inget som störde damen tillräckligt för att börja röra på sig.

image

Men vi kan ju kanske hoppas på att det här är sista magbilden i alla fall? Och att vi hädanefter får börja se en mindre mage i kampen om att komma tillbaka i normalform. För det är något jag är taggad på!

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hade inga känningar att förlossningen var på gång heller. Trodde jag skulle gå över tiden.. Plötsligt gick vattnet några dagar innan bf. Så det kan starta helt oväntat 😉

    1. Ja, så kommer det nog att gå för mig också tror jag! Och så har det faktiskt gått för de flesta bekanta som fått bebisar också. Jag hoppas bara det skulle lägga igång på dagtid, jag är alltid så trött på kvällarna så då vill jag bara sooova, haha! 😄

  2. Åt mig for vattnet också helt plötsligt på natten men värkarna kom inte igång förrän ett dygn senare:) du kommer så gott som direkt var i normala formen igen:) jag känner dock igen mig.. Efter denna graviditet kör min kropp behöva en hel dwl återhämtning men fasen ska bli kul att efter två år börja träna någolunda normalt igen😂

  3. Lycka till sen!! Mäktiga grejer nu snart.
    Sitter själv o väntar påatt bli faster till en Göteborgskille. Olidligt spännande..10cm just nu!

  4. Vilken fin mage! 🙂 verkligen inte stor! När lilltjejen väl är ute kommer magen hastigt att vara ett minne blott, så vältränad som du är! 🙂 Lycka till när det sker!

    1. Hoppas du har rätt, fast för tillfället är jag nog allt annat än vältränad 😄 finns inte många muskler på den här kroppen just nu, haha! Tusen tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *