3.4.2020 – Veckoslut på stugan

Vi har inlett veckoslutet och åkt ut till stugan. Vi är här för tredje helgen i rad den här våren nu. Högst antagligen fortsätter vi komma hit varje helg om vädret tillåter, det är ett väldigt välkommet avbrott från vardagsrutinerna. Dessutom är det skönt med miljöombyte nu när vi bara sitter isolerade hemma pga corona viruset annars.

Jag har haft crazy mycket jobb den senaste veckan, så den här fredagen känns det extra bra att stänga ner datorn och lämna den bakom sig.

Nu blir det snart bastu bad och kanske ett dopp eller två i havet. Vi kastade faktiskt vinterpälsen redan förra helgen. Tror det var rekordtidigt. Har nog aldrig badat i mars förr!

Sedan skall jag sätta mig ner och göra en lista över sommarens projekt här på stugan och vad vi kan tänkas behöva ta hit för grejer. Vi har dock inga större projekt som vi kommer att ta itu med i år. Tror jag. De två senaste helgerna har vi fällt en hel del träd som vi redan rensat och eldat upp. Eventuellt ska vi förstora upp bastuterrassen en aning, men få se om det blir av i sommar eller om det får vänta till nästa år.

 

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *