3.3.2017 – fem månader kvar

Den här graviditeten har sannerligen inte fått lika mycket uppmärksamhet som den första. Men det blir väl så när man redan har en liten i huset som kräver en hel del uppmärksamhet. Idag är det i alla fall fem månader kvar till beräknad födsel, på dagen. Det betyder att jag i dagsläget är inne i vecka 19 i människomun. Vecka 18 om man följer branschfolkets språk.

img_1805

Måendet har blivit bra mycket bättre på sistone. Det håller i alla fall sig ganska stabilt så länge jag äter med jämna mellanrum. Har inte spytt på snart två veckor tror jag. Sömn behöver jag å andra sidan en hel del av och 8-timmars nätter är nästan ett minimum för att jag skall kunna ta mig genom dagen.

100canon40

Magen känns mest som en uppblåst boll för tillfället. Den är kanske inte synligt gravid under kläderna för en ovetande ännu, men det är ju inte så värst trevligt att gå runt med en liten ölkula på magen heller. Men, allt i sinom tid. Får väl vara glad så länge jag ännu är smidig och inte har svårigheter att röra mig.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *