3.3.2017 – En sämre natt

Höll på att få något fel med Minou igår kväll och inatt. Först gallskrek hon i sängen närmare en timme igår kväll och skulle absolut inte sova. Vill komma ner hörde jag säkert femhundra gånger uppifrån rummet. Först när jag själv gick och lade mig i vårt sovrum bredvid kunde hon slappna av så pass mycket att hon somnade till slut. Det kunde ju faktiskt har blivit en riktigt lång och bra natt med tanke på att klockan bara var ca.21 när jag gick upp och lade mig. Men nej. Istället blev det väckning ungefär varannan timme natten igenom. Om man ändå fattade vad det var som tyngde dem ibland!

Som tur har jag ledig dag idag, så behöver inte vara så himla skärpt i hjärnan. Förde nyss Minou till dagis för några timmar. De hade jumppasalsbesök idag, och det missar hon ogärna. Själv skall jag strax kila iväg till stan och uträtta såna där tråkiga ärenden som man aldrig får gjorda då man jobbar dagtid. Som att gå till banken, försäkringsbolaget etc. I eftermiddag är det sedan dags att checka in i Svartå igen för att passa djuren över helgen.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det kan nog hända! Har inte vågat känna efter med fingrarna för då biter hon 😀 Men något måste det vara för så här har hon inte hållit på förr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *