3.3.2016 – torsdag

Också idag ska vi få besök. Den här gången är det Sandra och Saga som kommer och hälsar på. Vilken lyxvecka med så mycket skojiga dejter! Egentligen skulle vi gå till rådgivningen på 10-månaders kontroll idag, men det blev inställt och ombokat till nästa vecka.

IMG_4073

IMG_4074

Ja alltså, vad ska man säga. Tio månader. Vi konstaterade med Elin här om dagen att våra knoddar snart blir ett år gamla. Det är ju helt sjukt! Hur fort har inte tiden gått? Minou är inne i en så härlig period just nu. Hon är så glad hela tiden och på riktigt rolig att umgås med. Mitt lilla hjärta.

100CANON19

You may also like

Inga kommentarer

  1. Har ni obligatorisk 10 månaders kontroll? Funderar bara om det skiljer inom samma kommun, vi bor också i Raseborg men här hoppar det från 8 månader till 1 år. Ganska lång tid anser jag, vi ”slapp” dock på en extra kontroll pga. fröken tidigare inte ville stå på hela foten, vilket nu var ok.

    1. Nej, det är frivillig kontroll! Men hon sa att jag bra kan gå om jag vill för de hade mycket lediga tider! Annars hade nog 1år varit nästa.

  2. Tack för idag! :* Behövdes verkligen sällskap, för lilla damen var helt supercranky hela vägen hem o hela kvällen… Så va skönt att hon var glad hos er i alla fall 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *