3.3.2015 – bordsdrömmer

Jag har fortfarande svårt att släppa de här metallborden från Ellos som jag bloggade om för ett tag sedan. De skulle vara så förbaskat fina, men jag inser ju att de inte skulle vara så värst praktiska som soffbord hos just oss. Vi gillar nämligen att slänga upp benen på bordet ibland, äta framför TVn eller sitta där och surfa på laptopen. Då är det inte så praktiskt med två små runda bord. Istället har jag börjat drömma lite om det här. Någon som vill sponsra, eller kanske först och främst övertala min sambo att vi behöver ett nytt soffbord?

ellos

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Joo, det är ju det… Just nu försöker jag få honom att bygga ett åt mig istället. Få se vart det leder, men förhoppningsvis att lagar ett eller sedan tycker det blir för arbetsdrygt och rent av köper ett 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *