3.2.2016 – flunssan tog henne

Minou har blivit sjuk igen och vi har en ganska jobbig natt bakom oss. Hon hostar och harklar och näsan rinner. Hoppas det går över innan vi åker på resa nästa vecka, annars kan det bli jobbigt att flyga för stackaren!

IMG_3956-001

Nu har hon precis somnat i vagnen, så jag passar på att slänga in ett kort blogginlägg. Sedan göra en snabb-snabb städning av huset och fixa lite papper som måste in till banken. Kanske också äta i lugn och ro om jag hinner.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ett tips jag har kört varje gång min Minni har varit hostig och snörvlig nattetid är att skära en gullök (rödlök funkar också) och lägg det i en stor skål eller kastrull och sen häller du på ordentligt med varmt vatten. Lägg skålen bredvid sängen. Min Minni har alltid fått bättre att vara ca 10-15 minuter efteråt. Det behöver inte ens vara så nära sängen utan i samma rum. Testa! Bästa husmorstipset jag vet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *