3.11.2016 – Och så kom vintern

Igår föll ju den första snön för denna vinter, och det var inte så lite heller. Vi har fortfarande helt vitt här nere i Raseborgstrakterna. Jag är inte någon fantast av snö, eller vintern överlag, så jag tycker det är på tok för tidigt för snö! Minou verkar inte har fallit långt från trädet (alltså mig) hon heller, för på dagis sa det att hon varit riktigt sur när de varit ute de två senaste dagarna. Bara stått som en pinne och vägrat göra något.

img_0792

Jag gjorde i alla fall ett tappert försök att omvända henne genom att ta med henne till parken när jag hämtat henne från dagis. Dels för att det var så himla fint väder och jag själv kände att jag var i behov av frisk luft, men också för att det kommer att bli en väääldigt lång vinter ifall hon inte vänjer sig. Som tur får vi lite vinterpaus där i januari! I parken sprang hon dock på som vanligt mellan gungorna och rutschbanan, så jag hoppas att jag kanske får höra lite positivare nyheter när jag hämtar hem henne imorgon.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vad härligt med snö !! Nere i Skåne håller vi timmarna på att vi iallafall får en vit jul ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *