3.11.2015 – bloggträff och växande apunge

Vårt planeringsmöte med Sandra angående bloggträffen blev uppskjuten tills idag, men nu har vi alltså snackat ihop oss lite och visst ska det bli bloggträff! Mera info om program och anmälningar kommer i ett lite senare skede, men skriv in 4.12  5.12 i era kalendrar. Det är en fredag lördag kväll, hoppas det passar så många som möjligt. Eller njaaa, så många som möjligt kan jag ju inte riktigt säga, för det är bara de 20 första anmälningarna som får plats.

OBS! OBS! OBS! Ändring av datum! Jag har klantat till det och dubbelbokat mig, så vi ändrar datumet till lördagen 5.12. Hoppas det inte skapar problem!

IMG_3633

Sandra och Saga under vår dejt idag. Saga är exakt två veckor äldre än Minou.

Minou har förresten gått väldigt mycket framåt de senaste två veckorna tycker jag. Nu kan hon rätt så bra sitta själv och pyssla på golvet eller i soffan, och står rätt så bra utan stöd då hon får luta mot något också. Att stå i soffan och kika ut genom vardagsrumsfönstret hör till favoriterna! Klart man får säkra med lite stötdämpare i form av dynor runt om, men det går fort framåt. Min lilla apunge, väx inte upp för snabbt nu!

100CANON2

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *