3.11.2014 – Inbjudan

Från en sak till en helt annan. I samband med julgatans öppning här i Karis kommer jag att ordna en VIP-kväll för bloggare i butiken efter stängning. Detta blir alltså ett privat bloggevent, där vem som helst med en blogg är välkommen. Du behöver inte blogga om mode, du  kan lika gärna skriva om djur, barn eller hälsa. Kravet är helt enkelt bara att du är bloggare. Tycker det här är en bra chans för oss bloggare att samlas för att mingla lite och komma i julstämning över en glögg. Och förstås shoppa med bra rabatt om man så önskar! Dessutom håller jag på att ordna ihop riktigt fina goodiebags som man får med sig hem. Kan tänka mig att det mest är lokala bloggare som är intresserade av detta, men jag skulle förstås bli jätte glad om det dök upp lite bra typer längre bort ifrån också!

Kom bara ihåg att o.s.a med ditt bloggnamn till mig (linda@dinodina.com eller linda.sjoblom@hotmail.com) senast 15.11. Mycket viktigt för att jag skall få ihop rätt antal goodiebags! Vill du ta med dig en kompis så är det också helt okej, men meddela också detta i så fall.

Inbjudan

You may also like

Inga kommentarer

  1. Oj det skulle vara superkiva. Hm. Måste fundera och fixa logistik lite kanske. Synd att Karis är så pass långt från Hfors….

  2. Synd och skam att inte ha en blogg, utan bara vara en bloggälskare/läsare 😉. Skulle definitivt behöva nåt för att kick-starta julförberedelserna och få lite julstämning 😊🎅🎄

  3. Nu när jag ser vad det skrivits om avståndet måste jag ju kommentera hur OTROLIGT behändigt det är att ta sig till Karis från både Åbo och Helsingfors. Bara att hoppa på tåget och ca 1h senare är det bara att traska över järnvägsbron så är man ju framme vid Dinodina! No gps needed!👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *