3.11.2014 – en hemlighet

Det är något jag undanhållit för er ett tag nu som jag tycker ni kanske borde få veta. Ni lär ju märka av det småningom ändå. Det finns ju nämligen en orsak till att bloggen varit så bajsigt dålig på sistone. Största orsaken är väl brist på bloggmaterial, vilket i sin tur beror på att jag knappt lyft ett finger eller gjort något värt att nämna på min lediga tid. Det i sin tur beror främst på illamående. Jodå. För visst går jag och gror på en liten knodd i min mage. En knodd som nu redan är inne på sin femtonde levnadsvecka.

Skulle det inte vara för illamåendet så skulle jag inte ha en aning om att det ligger någon där inne, för någon extremt stor mage har jag inte fått än så länge. En liten utbuktning där på undre magen, men det händer ju så lätt med hjälp av några extra bullor eller popcornskålar till höstmyset också… Fotot är i alla fall taget för ett par dagar sedan, i vecka 14+3.

Hoppas ni står ut  med den här dåliga bloggen ett tag till! Så får vi hoppas på lite bättre tider snart igen 🙂

image

You may also like

Inga kommentarer

 1. Grattis vad roligt! Och illamåendet lättar väl så småningom om 🙂 Och annars också är det så värt det i slutändan 😉 Kommer det mammakläder till shoppen nu?!

  1. Tack Hanna! Ja, får hoppas det lättar snart. Men självklart värt det i slutändan! 🙂 Haha, nepp, inga mammakläder till shoppen tyvärr 🙂

 2. Stort grattis Linda! 🙂 Och va roligt tycker jag som också är i samma situation. Plötsligt uppskattas gravida bloggar på ett annat sätt. 😉 Tråkigt att du har mått dåligt – hoppas det går om snart! 🙂

  1. Tack Jenny! Ja jätte kul, fast du har ju kommit en lite längre bit på vägen 🙂 Hade du något illamående alls i början, och när försvann det isf?

   1. Jag hade faktiskt turen att slippa illamåendet. Jag var bara hungrig konstant och väldigt trött. Det gick däremot om runt 14-15:e veckan skulle jag minnas. Jag upplevde som jag läste att allt blir bättre till 2:a trimestern.:)

 3. Stort Grattis , vad rolig nyhet. Tänker du ta reda på könet? Hoppas du börjar må bättre. 🙂

 4. Grattis. Har anat det liksom att du e gravid 😉 man märker sånt när nån som bloggar inte bloggar llka mycket mera.. hoppas du snart får må bättre!

  1. I vägen är den säkert ja, men tycker det är rätt charmigt med gravidmagar nog! 🙂 Fast ja, den behöver nog inte bli så stor, då kanske den inte lämnar å fula märken efter sig sen heller.

 5. Jaah! Grattis Linda! Min underliga gravidradar har gissat det här i en månad ungefär. Vi ska hoppas att du får må bra. Nu vet jag inte hur dåligt du mår. Men för att komma igenom dagarna hjälpte akupunkturarmbanden litegrann. KRAM <3

 6. Alltså käääk så onormalt glad och excited jag blev av det här då, brände till och med i ögonen! Jag skyller på sömnbrist men oavsett orsaken till min töntiga reaktion så är jag väldigt glad för din skull 🙂 många stora grattisar!!

 7. Grattis! Liksom några andra skrivit har även jag misstänkt detta. Det brukar bli tystare på bloggarna och då man själv är i samma sits kanske man är mer observant o misstänksam på andra 🙂
  Hoppas du piggnar till snart.

 8. Nämen grattis Linda, vad kul! Hoppas du tänker blogga om graviditeten också i fortsättningen 😊 Må så gott!

  1. Tack Lotta! Jo, nu blir det ju säkert lite mer bloggat om sånt också. Fram tills nu har jag liksom fått akta lite vad jag kläckt ur mig, men nu är det ju fritt fram att ”tala fritt” igen 🙂

 9. Grattis, va roligt😄 jag nästan njöt av att må lite dåligt för då visste jag allt va bra. Men åt jämt å ständigt men typ en halv käckebrödsskiva. Salmiak hade jag i fickan på jobbet för de höll ner illamåendet. Lycka till 😄

  1. Tack Anne! Jag känner också att jag måste äta hela tiden för att må bra, men det är knepigt då inte så mycket smakar… Men salmiak ja, det är väldigt gott nu! 🙂

  1. Tack Cessi! 🙂 tror nog inte detta kommer att bli någon renodlad mammablogg, men själklart kommer det att flikas in en del sånt när det blir så stor del av ens vardag. 😊

 10. Nej vad roligt 🙂 hoppas illamåendet går om och du över lag får må bra! All lycka till er och grynet 🙂

 11. Sort grattis! Extra kul då jag själv idag är i vecka 14+3 (bf 1.5.2015). 🙂 Ska bli roligt att följa med här!

  1. Tack! Aah vad roligt, grattis själv! 😊 jag har bf 29.4! Har du haft några skavanker att tampas med eller går det smärtfritt så här långt? 🙂

   1. Det här är min andra graviditet och har helt klart mått sämre än senast med en hel del illamående. Jag tror dock att det främst beror på att man inte alls kan vila lika mycket den här gången. Sku vara såå skönt att bara kasta sig i soffan efter arbetsdagen och se på tv hela kvällen, men det är ju inte ett alternativ med ett litet barn hemma. Hoppas du mår bättre snart! Jag tycker själv att det har börjat lätta nu under de senaste dagarna.

 12. Men gud va roligt!! Stort grattis Linda, du kommer bli helt sjukt vacker med en större gravidmage! 🙂 Hoppas du börjar må bättre och fortsätter blogga! PS. Stort tack för den röda långklänningen jag köpte, bara längtar till ett tillfälle att få ha den på!

  1. Tack Alexandra! 😄 du var så jäkla snygg i den där klänningen, sinnessjukt! Ta en bild sen när du har den och skicka åt mig 😃

 13. Grattis!!! Kan inte direkt säga att jag misstänkt något, men jag har väntat mig detta 😉

  Har själv också mått dåligt under mina bägge graviditeter, men andra gången var det riktigt jobbigt. Kan bara säga att för mig har det slutat lika snabbt som det börjat, fast det varat i flera veckor. Mitt i allt en dag så var illamåendet bara borta. Kämpa på!

  1. Tack Mariah! Det är tröstande att höra att det slutar lika plötsligt som det kom iaf, då är det bara att vänta på den dagen 😊

 14. Stort grattis till er båda ! De var en riktigt rolig nyhet och hoppas illamående snart går över ! Kram och ta hand om er!

 15. Stort grattis till du och Jocke ❤️
  Du passar att bli mamma Linda. Fast jag är inte avis för jag har gjort mitt ”jobb” att bära på barn för 20år sedan. Huj faan vad gammal det där fick mej att låta 😝

  1. tack Maria 🙂 Haha, ja, det fick dig faktiskt att låta rätt gammal. Men å andra sidan stökade du ju undan ditt i ett så tidigt skede så vi vet ju alla att det inte är sant 😉

 16. Måste ju gratta dig här också 🙂 stort grattis till er! Vad kul att Moa får en liten småkusin 🙂 det blir mycket bus på holmen om ett par år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *