3.10.2016 – Ny vecka

Vad härligt med måndag! Vädret är ljuvligt och humöret är på topp. Jag känner mig betydligt piggare än jag gjort de senaste 3-4 dagarna. Jag ser visserligen ut som om jag åkt på ett kok stryk fortfarande, men flunssan har lättat lite och huvudvärken är borta. Så jag kommer nog att vara med och träna lite lugnt ikväll igen.

image

Måndagen är som vanligt ledig för mig och Minou, men annars kommer veckan att innehålla lite mer program än vanligt. Imorgon är det skola och vi skall börja bekanta oss med ett riktigt bokföringsprogram. Hittills har vi räknat allt med hjälp av T-konton och  räknemaskin för att verkligen förstå vad det är vi räknar. Men med riktiga bokföringsprogram räknas ju allting ut automatiskt nu för tiden, bara man vet att man bokför händelserna på rätt ställen. Onsdagen har jag reserverad till hemstudier, men på torsdag och fredag skall jag vikariera i ett lågstadium. Det kommer att bli jätte kul! Jag har aldrig vikarierat tidigare, så lite nervös är jag också. Men så pass mycket litar jag på mig själv och min kunskap, att jag klarar av en lågstadieklass 🙂

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vad kul med vikariat, det klarar du säkert gallant! 😊 Vill du jag lägger upp dig på vår vikarielista i skolan?

    1. Jamen det får du ju jätte gärna göra! Jag kommer att vara på praktik från skolan och otillgänglig från 24.10-31.1 bara… Så kanske det är bättre att skriva upp mig från februari framåt? Vet inte hur era listor fungerar riktigt.. 😊

      1. Ja, just det! Men kan skriva upp dig sen efteråt 😊 Finns ju en liten risk att jag glömmer, så du kan ju påminna när det närmar sig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *