3.10.2014 – Ridskorna #bästaskorna

Redan för många många år sedan började jag använda jodphurs som vardagsskor under hösten, vintern och våren. Tyckte ju (och tycker fortfarande) att de var så sjutusans fina. Då fanns inte dessa modeller i de vanliga skobutikerna ännu eftersom de inte hunnit bli ”moderna” så att säga, så jag handlade eller ärvde systers gamla ridskor. Efter det har jag fortsatt handla dessa skor ur riktiga hästaffärer. Nu för tiden finns det ju massvis av snygga jodphurs-modeller i vanliga skoaffärer också, men har varit så nöjd med kvalitén på de riktiga ridskorna så de går inte riktigt att jämföra tycker jag. Stallskorna är ju verkligen gjorda för att hålla slitage, så jag inbillar mig att man får lite mer valuta för pengarna. Här är några favoriter som finns i butik just nu.

jodphurs

1. Horze  2. Hööks  3. Horze  4. Hööks  5. Horze  6. Hööks  7. Hööks

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *