3.1.2015 – lördag

Höll på att knäckas i bitar när jag vaknade upp till vad som såg ut att bli ännu en molnig dag. När har jag börjat ha sån otur med semestervädret liksom? Nåja. Tog en promenad nere längs vattnet och satte ner mig ensam på ett café. Beställde in en smörgås och vatten och plockade fram min bok. Där satt jag sedan och läste några kapitel. Maj gad, så skönt att sitta ensam på café! Traskade sedan en liten omväg hemåt igen.

imageMed den här utsikten satt jag och läste medan jag åt min ham- & cheese sandwich.

Vid 13-tiden började solen tränga sig fram, så efter lunchen bänkade jag mig i solstolen för att ta vara på de strålar som bjöds. Det blev aldrig något toppen väder, men ett par timmar sol gjorde mig genast lite nöjdare och lurar min hjärna till att det ändå har varit helt okej väder.

Vi fick förresten tag på en hyrbil igår trots allt, så vi tog vägen över Teide och skjutsade svärföräldrarna upp till vårt hotell i Puerto de la Cruz. Vi hann inte stanna så länge eftersom vi kom fram rätt sent på eftermiddagen. Men vi tog en promenad nere längs vattnet och en munsbit på McDonalds innan vi körde hem tillbaka.

image

image

image

image

När vi kom tillbaka till Clubben vid 8-tiden på kvällen svirade vi fort om till badkläder och tog ett kort men avslappnande besök i spa-avdelningen. Badade ångbastu och masserade oss under de olika massagestrålarna i den uppvärmda poolen. Efter det var vi ganska möra och stupade i säng ganska fort efteråt. Skall ta med mig kameran ner någon kväll och ta ett par bilder ifall inte det är andra människor där samtidigt.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Mm 🙂 men som tur är vi två veckor, så då tycker man att det borde vara sol ena veckan iaf! Och så är det skönt när man kan leva normalt vardagsliv här.

    1. Det lär vara solsäkrast på Gran Canaria iaf har jag hört jo! Men tror Teneriffa överlag ska vara den ön med mest soldagar i året? Fast det är bara som jag hört 🙂 Nu har här iaf varit ganska dåligt väder i flera veckor… 🙁

  1. Tyvärr är ju inte januari den optimala månaden att åka till Teneriffa eftersom det är en av månaderna som det regnar mera än annars, eller åtminstone är mera mulet väder (samma gäller november-december).. Februari blir väl lite bättre men skulle nog inte rekommenderas förrän mars om man i första hand är ute efter att ligga på stranden/vid poolen, eftersom det i februari då havet börjar värmas upp igen ofta bildas moln på eftermiddagarna 🙂 Kan också vara klimatförändringar som sabbar lite förstås..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *