29.9.2014 – omhäng

Tog mig själv i kragen och aktiverade mig, trots måndagssegheten. Gjorde ett omhäng på damsidan och bytte produkter på key arean. Vet inte vad det kallas egentligen, men termen hänger kvar från tiden då jag jobbade på Lindex. Key area kallar jag alltså presentationsbordet som oftast är det första man möts av då man kommer in i en butik, och stället där större kedjor presenterar sina kampanjer. Min key area är ju lite av det mindre slaget, men där ligger oftast nyheter uppe eller varor som är aktuella just för tillfället.

image

image

Också omhänget gjorde jag enligt en modell som vi använde oss av på Lindex. Det går ut på att man plockar ut ett stycke av alla plagg i butiken. Sedan färgsorterar man i grupper enligt de färger man vill kombinera. Då får man både större och mindre grupper och har på så vis enklare att placera ut olika färgteman enligt hur stora de är. Då ser det ungefär ut så här.

image

Nu skall jag bara packa upp lite herrnyheter och sedan börjar väl klockan småningom vara slut-för-idag.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *