29.8.2016 – En uppdatering i minigarderoben

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

För tillfället känns det som om hela Minous garderob består av rosa och mönstrat. Jag har därför under de senaste veckorna försökt uppdatera den med lite mer basfärger. Så här ser de senaste införskaffningarna ut.

IMG_4933

För tillfället väntar jag även ett paket från Ellos som innehåller plaggen här nedanför. Huvtröjan och collegen kommer antagligen att vara allt för stora ännu eftersom de kommer från större barnens sida och är storlek 86/92. Men det är ju så olika med storlekar från märke till märke, så vi får helt enkelt se hur de är när de kommer. Setet med tunika och leggings är också storlek 86, men det tror jag däremot kommer att kunna användas nu genast. Halaren tog jag i storlek 80, som är hennes verkliga storlek just nu. Men sådana plagg tycker jag oftast brukar vara rätt så stora, så jag hoppas hon kan ha den hela vintern! Den har jag tänkt att vi kan använda under ytterkläderna, så att det ligger något mjukt och skönt närmast kroppen. Eller varför inte som mysdräkt inomhus när det blir svalare här inne. Ännu har vi 23 grader inomhus trots att vi inte haft någon värme på under hela sommaren!

Pictures

Ellos har fortfarande -25% på alla barnkläder med koden 345409!

You may also like

Inga kommentarer

  1. Min uppfattning är att Ellos barnkläder är väldigt små, dottern har använt 89/92 t-skjortor samtidigt som 80 från Lindex. Men fina och rätt förmånliga barnkläder 🙂

    1. Okej! Kan hända att jag får skicka tillbaka och byta till en större då! Vill ju gärna att hon skall kunna ha den några månader innan den är för liten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *