29.8.2014 – fredag

Godmorgon från flygfältet. Har stigit upp innan kl.5 imorse och skall snart boarda planet mot Göteborg. Har inköp för Adrian Hammond där i eftermiddag och sedan åker jag/vi vidare till Borås för att hälsa på Nathalié över helgen. Kommer nog att blogga på som vanligt ändå,om mitt nät fungerar den här gången vill säga. Sist fick jag inte igång nätet på hela resan fast det skall ingå i mitt abonnemang. Då vart jag lite sur…

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. Har du samma som ja? Sonera? Satt du på roamingen? Fö mej funkka de bra tidigare i sommar! Ha så kul o hälsa Nachos! <3

    1. Jo Malin, har samma! Det har alltid funkat tidigare i de två år jag haft abonnemanget, men nu spela det ingen roll vad jag satte på eller av så funkade det inte… Men den här gången funkar det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *