29.7.2014 – Sista veckan i Ekenäs

Morning! Äntligen känner jag mig lite mer utvilad igen. Sov hemma hos mamma och pappa inatt eftersom de är på stugan och jag gärna vill hålla Molly lite sällskap. Hon väckte mig visserligen strax efter klockan sex med en massa gos och ville att jag skulle stiga upp för att ge henne mat. Klart prinsessan fick som hon ville..! 🙂

IMG_0237

Är ju förresten inne på sista veckan i Ekenäs nu. På torsdag kväll börjar vi packa ihop butiken, men kommer att ha öppet ännu fredag och lördag (med endast rea varor) innan jag stänger igen dörrarna här för gott. Skrämmande, men så jävla kul på samma gång. Nu kommer det också att börja droppa in höstvaror inom kort. Har bett alla leverantörer hålla igen med utskicken tills jag är på plats på nya stället så det inte blir strul och missförstånd om vart det skall föras. Ser massor fram emot höstkollektionerna!

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *