29.6.2014 – kort summering av juni

Hej från soffan. Ligger och slötittar på TV och funderar vad jag skall hitta på idag. Är ju om sagt djurvakt hos syster över helgen och planen var att rida två hästar idag. Men som det ser ut nu skall det regna exakt hela dagen, så jag får nog tänka om lite! Medan jag funderar ut något nytt program för dagen kan vi ju köra en kort summering av vad juni månad fört med sig.

vädret: rent ut sagt SKIT! Typ 12-15 grader och mulet/regn hela månaden.

största sysselsättningen: förutom jobb så har största delen av tiden gått åt till renoveringsarbete i lägenheten och att få egna gården i ordning.

träning: ingen bra träningsmånad överlag, har haft för mycket annat att stå i.

bästa köpet: om jag bortser från min MK-väska som var en gåva så måste jag säga vårt utemöblemang. Hoppas bara få lite mer användning av det i juli månad.

roligaste evenemanget: popkalaset var en kul kväll!

månadens high: födelsedag, bokat södernresa

månadens low: vädret

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *