29.5.2018 – där själen finner ro

Vi lyckades ta oss ut till stugan i eftermiddag som planerat. Det är inte något litet projekt då man skall ut för första gången, en massa grejer som skall släpas med! Allt från lakan och handdukar till mat, blöjor och verktyg. Så ja, vi hade en rätt så fullproppad båt när vi drog iväg. Men väl här så släpper all stress på alla måsten. Visst finns här jobb så det räcker och blir över. Men för mig känns det inte som ett stressmoment. Man gör vad man hinner och då man känner för det. Lite så känner jag här på stugan.

Och tystnaden. Som jag njuter av den. När man bor mitt inne i stan (ännu till en sommarstad) så lär man sig uppskatta tystnaden på landet på ett helt annat sätt.

Nu snarkar resten av stuggästerna, så nu skall jag också stänga ner och gå i säng. Imorgon blir det utefrukost på terrassen och strandhäng hela dagen hoppas jag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *