29.5.2016 – Guld

Gokväll på er. Hoppas ni haft en skön helg? Vi gick och kammade hem guldmedaljen i helgens turnering, och ingen var väl mer förvånad över det än vi själva. Ett gäng gamla BK gamyler. Det var riktigt roligt att spela utan någon som helst press och det gav ju helt tydligt resultat också. Som sagt, en guld medalj var ytterst oväntad.

13267873_10101710517506260_4667152886831490524_n

Medaljen förde såklart med sig ett extra gott humör, så jag bestämde mig för att fira med en liten utgång på kvällen. Minou åkte ut till stugan med sin mormor och morfar, så att också killen kunde följa med. Det blev en lugn kväll med mat och dryck ute på terrass för min del, medan största delen av gänget fortsatte vidare på krog. Hade själv bara ingen lust att trängas på ett svettigt dansgolv. Det tackar jag för idag! Bara tröttheten som gjort sig påmind, annars har jag mått som en liten gu(l)dinna.

Nu skall jag äta pizza rester från dagens lunch. Yummie!

You may also like

Inga kommentarer

    1. Ja det var det verkligen! Många år sen jag spelat Sjundeå Cup sist. Och många år sen jag sett DIG spela! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *