29.3.2018 – Skärtorsdag

Vilken härlig dag det varit idag igen. Började dagen med att städa här hemma medan Milton sov sin första sömn och Minou stack iväg till HopLop (eller HipHop som pappa trodde det hette) med Jocke. Efter att jag fått lite ordning på hemmet blev jag på riktigt bra humör och det blev bara bättre efter att jag fått träffa Elin och barnen som kom på besök. Minou och Sigge lekte mest på egen hand uppe i Minous rum, så vi hade det riktigt lugnt och skönt här nere med endast Milton som sällskap (Charlie sov ute).

När kompisarna stack hem packade vi Milton i vagnen och stack iväg till parken med Minou. Därifrån fortsatte vi vidare ut på promenad i den sköna eftermiddagssolen. Gick till en annan park och hängde där en stund. En och en halv timme senare traskade vi hem igen för att laga mat. Väldigt slapp, men ändå produktiv dag alltså!

Imorgon har det lovats riktigt perfekt väder igen och då skall vi dra ut till stugan hela dagen och röja undan ved och föra ut en massa virke så länge isarna håller. Gissar att det här är sista gången man vågar ta sig över isen i vinter, för nu smälter den verkligen i raketfart.

Hoppas ni får en riktigt skön påskhelg!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *