29.2.2016 – Sista februari

Godmorgon! Sista februari och skottår. Det känns skönt att februari snart är över -ett steg närmare våren. Syster och sambo åkte iväg på semester idag, så den här veckan kommer jag att hålla till i stallet en del. På grund av Minou kan jag ju inte bo där den här gången, som jag brukar. Men ska i alla fall försöka hjälpa till lite genom att motionera hästarna. Och mig själv samtidigt då såklart!

IMG_0806

Minou sover nu sin första tupplur för dagen och jag själv glider omkring här hemma med nattens frisyr och mjukiskläder. Väldigt fab. Passar på att städa och plocka lite under tiden (som vanligt) medan jag lyssnar på senaste avsnittet av podden Söndagsöppet. Vi får besök av Elin och Sigge lite senare, men annars har vi inte mycket planer för dagen. Ska ut på stan och uträtta några ärenden, och träna handboll på kvällen. That´s it.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det tog precis slut, för 30 sekunder sedan! 🙂 Jag tyckte det var bra! Du lät ju precis som dig själv också, själv skulle jag antagligen låta jätte nervös om jag skulle spela in nåt sånt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *