29.12.2017 – snart semester

Nu har det redan hunnit gå en vecka sen jag loggade in här sist och vi har både hunnit fira jul och börjat jobba igen efter julledigheten. Jag har alltså EN DAG praktik kvar innan vi sticker iväg till värmen fyra veckor(!). Jobbar dock bara halvdagar den här veckan eftersom Minous dagis är stängt, så jag och sambon får turas om att vara hemma med henne.

Har ännu tusen saker jag borde hinna med innan vi ska iväg. Tvätta kläder, packa, städa huset (vill inte lämna det som en svinstia åt vår husvakt) för att nämna några saker. Börjar bli lite småstressad. Minou verkar i alla fall ha sin packning under kontroll. Nisse-kaninen och ett pussel har hon packat med i sin nya reseväska, som hon fick i julklapp.

img_5593

Men fy sjutton vad skönt det skall bli att komma iväg. De senaste veckorna har varit riktigt tunga, så några veckor utan måsten kommer att sitta perfekt. Jag skall bara njuta och ta det lugnt!

100canon38

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Inga kommentarer

    1. Ja, åka är hon ännu lite skeptisk till, men sitter gör hon gärna 😊 och kissen har blivit en stor favorit, den är med överallt! 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *