29.12.2014 – första morgonen

Godmorgon! Här slår klockan snart 10.30 och jag sitter på balkongen och löser sudoku. Fick ett helt häfte med sudoku på flyget ner, så nu är jag helt hooked. Kommer väl inte att få en rad läst i mina böcker eftersom jag sitter och envisas med det här. Skall nog strax gå ner till poolen och sola lite, solen borde väl börjat värma vid det här laget. Tänker dock vara väldigt försiktig med solen denna resa. Dels för att jag känner att jag har råd med det då vi ändå är två veckor (behöver inte se ut som en pepparkaka när jag kommer hem) och dels för att jag rädd att få pigmentfläckar nu under graviditeten.

image

Vi har ännu inte hört något nytt angående vårt hotell, men så här ser utsikten ut från balkongen på ”klubben” som svärisarna bor på.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *