29.11.2015 – Årets feststass

- Inlägget innehåller reklamlänkar -

Nu är det verkligen festligheternas tid, jag har inte en helg obokad fram till jul. Kul, men samtidigt lite utmattande med en 6 månaders bebis i huset. Det där dåliga samvetet smyger nog på, men jag tröstar mig med att det lugnar ner sig snart. Sedan följer flera månader av hemmahäng.

Min point var inte att klaga över för mycket roligt program. Utan att ta upp det här med festklädsel. Jag börjar väl komma till åren som känner såhär, men jag är inte alltid helt bekväm i korta klänningar mera. Inte för att jag har tjocka lår eller bilringar på magen som jag vill dölja, men det blir ju så himla obekvämt när man ständigt måste tänka på hur man för sig. Hur man stiger ut ur bilen. Att man inte sitter för bredbent på stolen. Att man inte lutar sig för långt fram. Ja, listan fortsätter. Så tack, men nej tack. Därför blir nog min bästa vän den här vintern byxdressen. Jag körde ju på byxdress på Galan förra helgen, och jag tror jag kommer att köra med exakt samma outfit inkommande fredag när jag ska gå på 30-års fest i Helsingfors.

Pictures12

1. Topp HÄR – Byxa HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

 

Som tur kryllar butikerna och webbshopparna av fina jumpsuits just nu. Här är ett litet kollage med fina glitterdresser som jag kunde tänka mig fira i den här vintern. Är lite sugen på en med breda buntar, men är kanske inte riktigt där ännu. För som sagt, just nu går bekvämlighet i första hand. Men vet ni, just bekvämlighet är också ett väldigt bra skönhetstips! Jag kan lova dig att du har en mycket bättre utstrålning och ser dubbelt så vacker ut så länge du känner dig bekväm med vad du har på dig. Så ladies, skippa skor som ger skavsår och klänningar som du måste gå och riva i halva kvällen för att hålla på plats. Snyggt kan också vara bekvämt.

Bilder lånade från http://www.esprit.fi

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *