29.10.2016 – Morgonhälsning från Stockholm

Godmorgon på er! Klockan är 10 här i Stockholm men vi ligger fortfarande i sängarna och halvsover. Vi satt uppe ganska sent igår kväll, plus att vi hade en lång dag med tidig väckning bakom oss, så en sovmorgon är vi väl förunnade.

Planen idag är att åka till Djurgården och mysa runt där en stund. Sen blir det säkert lite shopping också. Jag köpte en jätte fin skinnjacka igår. Har letat superlänge efter en viss modell i äkta skinn och nu hittade jag äntligen en. Så glad! Ska visa er den när jag är hemma igen.

img_0695

I torsdags hann jag också hämta ut ett paket från Ellos som innehöll några sköna tröjor, bland annat den jag hade på mig igår.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *