29.10.2015 – Minutschema

Idag blir det en fullspäckad dag med minutschema. Eller något ditåt. Förut hade jag inte sett det här som mycket program, men som jag nämnt nån gång tidigare så har jag gått ner rejält i tempo sedan jag blev mammaledig och allting som måste göras känns pikulite stressigare än förr. Först ut är möte med min bokförare i Karis kl.10:30. Det borde väl ta ungefär en timme om jag uppskattar rätt. Sedan fick jag tid för benvaxning 12:45 på Salong Wellness. Tack för att ni alltid klämmer in mig i mina sista-minuten bokningar. Det betyder cirka en timme dötid där emellan, så jag bokade in lunchdejt (plättdag!) med Elin.

Därefter åker jag hem en vända och lämnar Minou hemma, för att sedan åka tillbaka till Karis och jobba i butiken ett par timmar. Eller jobba och jobba, tänkte stryka lite kläder färdigt inför nästa photoshoot.

Så ja, där ser ni. Det här är numera minutschema för mig, haha!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *