29.10.2014 – julfeber

Usch, vad mörkt det är ute om kvällarna när man slutar jobbet nu för tiden. Mornarna är ju däremot ganska sköna, och ljuset gör att jag oftast vaknar åtminstone en halv timme innan larmet drar igång. Det betyder massa lugn tid på morgonen innan jobbet, vilket är nice. Skulle jag bara ha ork och vett nog skulle jag ta tag i städning och bykning och dylika grejer genast från morgonen. För på kvällen efter jobbet har jag verkligen ingen ork till sånt! Mörkret har å andra sidan fört med sig ett grymt jul-sug för min del. Eller egentligen suktar jag inte efter själva julen, men jag blir sugen på att handla lite fint julpynt att ställa fram i stugan för att öka mysfaktorn. Nu tycker jag ju det är allt för tidigt att börja julpynta så här års, det kommer jag inte att göra förrän till lillajul, men ett besök till Ikea för att handla lite jul-mys-pys kanske kunde vara på sin plats? Eftersom jag kommer att ha en långhelg på grund av Allhelgona (två dagar ledigt -woohooo!) så tänkte jag att jag faktiskt skulle kunna offra min söndag till Ikea. Vilket antagligen är en idiotisk tanke, för ingen annan tänker säkert lika när allt är stängt på lördag..! Men ändå. Kanske skall ta och ge mig in i den striden.

ikea6

Tror att vår jul skall få gå i vitt och guld.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag måste bara berätta en sak såhär påtal om ingenting, snart får jag komma in och köpa cheap monday jeansen i 31″ för 32orna glappar i midjan, wohoo! 😀
    /Cessi

    1. Naaajs! 😃 bra jobbat Cessi! Det kommer ett lass av dem ännu den här veckan, men nästan alla är reserverade vid det här laget om jag räknat rätt! Men det kommer förstås mer av dem sen i ett lite senare skede igen. Du får säga till sen, så beställer jag åt dig när iden är inne igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *