29.1.2015 – Laser

I förmiddags hade jag bokat tid för laserborttagning av födelsemärken i Ingå. Tidigare har jag alltid åkt till Åbo för att laserbehandla dem (har födelsemärken så det räcker och blir över!), men då hade jag inte hört talas om Chrisse ännu. Väldigt trevlig dam som är utbildad spec sjuksköterska inom inre medicin och kirurgi och har egen laserklinik i Ingå.

Det gick så himla fort, både att ta sig dit plus själva ”ingreppet”, och det gjorde inte alls ont! Tidigare har jag fått bedövningsspruta rätt in i märket, vilket varit det som känts av mest. Men nu smorde jag själv bara på en bedövningskräm från apoteket innan jag åkte och sedan kände jag typ ingenting av själva brännandet. Dessutom var det ju mycket billigare än vad jag tidigare betalat! Rekommenderar henne varmt för er som bor i trakten och är i behov av nån form av laserbehandling. Själv skall jag gå tillbaka och ta bort några märken på magen ännu, men det får vänta till efter graviditeten.

147___011

Här har vi dagens mage, nu i vecka 28 (27+1). Hittade förresten ett till par byxor som fortfarande går på mig! Ett par gamla favoriter, från Zara. Hoppas de fungerar ända till slutet, har ingen lust att köpa nya nu mera. Väntar bara på att få börja använda alla mina high-waist jeans igen.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ps. Laddade ikväll upp en del mammakläder på Syrrans garderob, ifall du ändå ändrar dej och vill ha ett par gravid jeans 🙂 för dom är rätt så bekväma, jag var också emot att köpa nya kläder bara för att magen växte men måste ge med mej i nåt skede. Och kläderna finns i Svartå 🙂
    Å ännu ett tips, vanliga byxor kan du ”förstora” med ett hårband. Fäst hårbandet i knapphålet, då får du en förlängning som du sedan spänner fast i knappen. Du märker ju att ja testade det mesta innan jag gav efter för mammabyxorna 😛

  2. Jag klarar inte av något som kläms och spänner mot magen! Hua. Så preggojeans är måste även om vanliga går på. Inte ens mina vanliga leggins kan jag ha fast de annars är mjuka och sköna pga att det känns på magen :/ Men när det kommer till övredelar har jag knappt köpt några alls utan kör med helt vanliga toppar/t-skjortor och tröjor. Funkar fint nu och funkade fint förra gången 🙂

    1. Jag tål inte heller något som klämmer på, därför är de här två byxorna jag har de enda som duger. De går liksom under magen. Och vanliga leggings viker jag också ner under magen! 🙂

  3. Hur ser det ut när man tagit bort födelsemärken med laser? Jag har också så det räcker och blir över. Har bara ”opererat” bort tidigare men det blir inte så värst snyggt.

    1. Det blir inget öppet sår, men efter några dagar bildas det ändå en skorpa på det område som födelsemärket varit. Sen när den skorpan lossnat av sig själv efter nån vecka så är där bara ett ärr kvar som bleknar med tiden. Förr har det riktigt blivit grop in där märket varit, vilket förstås jämnar ut sig sen när ny hud växer på, men så som det blev den här gången är huden jämn med resten. Jag tror inte hon brände lika djupt, så det borde inte bli ärr alls heller. Istället är det risk att allt inte kommit bort av märket, men det är garanti så man får gå och putsa igen ifall det inte blivit bra! Kostade 150€ för 5 märken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *