29.1.2014 – We need to talk

Okej. Nu är det så här. En bloggare lever till viss del på kommentarer och för tillfället känner jag mig väldigt undergödd. Håller på att magra bort här. Vad har hänt med er, varför är ni så tysta!? Vi måste ju kommunicera. Ni vet väl att kommunikation är det viktigaste i ett förhållande? Och vi har ju ett förhållande. Ni och jag.
 
Okej. Nu gick sarkasm kanske lite för långt här. Men det jag ville säga var egentligen bara att ni måste kommentera mera. Piste.
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Haha ja det har du rätt i.. Jag sköter väl min andel? 😉

  Svar:
  oooja, det finns ju några få som är duktiga, men annars är folk sååå dåliga på att kommentera. Också jag själv 🙂

  Linda

 2. Okejokej, jag ska bli bättre. Gillar din blogg och vill att vårt förhållande ska fortsätta 🙂

  Svar:
  BRA Jill! Man måste kämpa i sitt förhållande, fast det känns tungt ibland 🙂

  Linda

 3. Nå absolut … Måste bara få ändan ur vaggan å göra det😊. Vill gärna fortsätta följa din blogg.

  Svar:
  Haha! Det var nog inte så illa menat, man får nog läsa utan att kommentera också 🙂 men visst är det trevligare när man får lite respons ibland!

  Linda

 4. Man ska väl inte tvinga folk till att kommentera heller 😉 Haha! Nej men jag håller med dig. Det är så mycket roligare att blogga när man får respons!

  Svar:
  Oooja, visst kan man det! Annars kanske jag lösenordsskyddar bloggen och så kan inga snokare komma in längre 😉 nämnen om det inte märktes så var nog inlägget skrivet med glimten i ögat, men visst är det mycket roligare med lite respons ibland.

  Linda

 5. De e bara att lite allvarligt snack 😄. Din blogg är jättebra å intressant. Tack för att jag får läsa den.😋

 6. Håller med om att det är myycket roligare att blogga då en får respons i form av kommentarer! Alla borde bli flitigare 🙂

  Svar:
  Ja, finnarna/Finlandssvenskarna är nog betydligt tystare av sig än svenskarna om man jämför. Men på det viset slipper vi ju en hel del näthat också, så det har sina positiva sidor också!

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *