28.8.2018 – Inskolningsdag ett

Idag hade vi vår första inskolningsdag på dagis. Lämnade Minou på gården med de stora barnen när vi kom (var hon varit och lekt en hel del tidigare så det var inga problem alls) och gick själv med Milton till lilla sidan. Vi var bara ute idag så det kändes inte direkt som någon inskolning. Mer som en dag i parken. Det gick alltså hur bra som helst! Imorgon får han bli ensam på gården en stund medan jag går på utvecklingssamtal och sedan går vi in tillsammans och bekantar oss där.

Resten av dagen har vi mest hängt hemma. Barnen har lekt snällt tillsammans så gott som helt utan gnäll och skrik(!). Ganska otroligt egentligen. Och Milton har tagit rekordmånga steg. Det började med 2-3 stycken som man lurade ur honom för en vecka sen ungefär. Idag tog han säkert 6-7 steg helt på eget initiativ. Så nu dröjer det nog inte länge innan vi får börja nöta sönder skor istället för byxor!

Imorgon väntar alltså inskolning på morgonen igen och efter det drar jag och Elin iväg till Gdansk. Barnen skall övernatta hos sin farmor och farfar en natt och på torsdagen kommer sambon hem och tar över. Deras väska är redan packad, men min egen packning har jag inte ägnat en tanke åt ännu. Avskyr att packa mer och mer för varje resa som går känns det som! Turligt nog så behöver man inte så mycket grejer på två dagar. Bara passet kommer med så löser sig resten, tänker jag. Packningen får därmed bli morgondagens dilemma.

 

You may also like

1 kommentar

  1. Skönt att inskolningen gick bra. Alltid skönt när den gör det när det oftast är så mkt känslor inblandade.

    Härliga bilder på barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *