28.8.2017 – Måndag

Klockan är bara 13 och jag har redan hunnit stöka undan det mesta som fanns med på min måndagslista. Städat upp hemmet en aning efter helgen, dammsugit och moppat golv, tränat dagens mammamage-pass, tvättat ett par maskiner kläder, träffat Sandra en snabbis plus ammat baby och bytt ett antal blöjor, som då hör till de dagliga rutinerna numera. Nu sitter jag som bäst och äter lunch. Och bloggar samtidigt. Man får ju så mycket mer gjort då man multitaskar. Vilket det känns som om jag gör konstant nu för tiden. Alldeles strax skall jag slänga mig på soffan och läsa/sova en stund innan det är dags att traska iväg till dagis och hämta Minou. Förde iväg bilen på spa efter lämningen imorse, så det får bli en lång eftermiddagspromenad i samband med hämtningen idag.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *