28.8.2014 – full rulle idag

Startade min dag kl.8:10 i tandläkarstolen imorse och därefter har det gått i full fart nonstop. Liksom alltid då man ska på semester så försöker man jobba in lite för att inte drunkna i arbete då man återvänder (vilket man ändå alltid gör). Just nu sitter jag och gör nitton olika saker samtidigt känns det som. Skriver mail, packar upp nyheter, lägger in nya produkter/priser i kassan, laddar upp nyheterna på nätet, skickar in vår/sommar orders, beställer ljusskyltar till fasaden. Och bloggar. Känner att jag kunde behöva några extra hjärnor just nu för att hålla reda på allting! Eller i alla fall ett par extra händer.

Att jag sedan måste packa för både weekend i Göteborg/Borås och solsemester i Grekland när jag kommer hem känns inte alls lockande. Men hellre packar jag antagligen semesterkappsäcken ikväll än klockan 12 på söndag natten då vi återvänder från Svealandet. Nu måste jag fortsätta här! Brådis brådis brådis. Gå in och kika på lite läckra nyheter till era killar istället.

Kollaasit3

Nåjaa. Det här inlägget skulle egentligen komma upp för ett par timmar sedan. Men eftersom jag höll på med tusen saker så blev det på hälft och jag glömde publicera, haha!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *