28.7.2014 – Bildbomd: kaninungar & kvällsdopp

Som jag sa så var jag till syster för att titta på kaninungarna igår kväll. Så förbaskat söta små varelser. Stackars mamma Dina som måste hålla reda på så många (åtta!) vildbasare bara, de far ju omkring som små skott emellan och klättrar på henne hela tiden 🙂

imageimageimageimage

Under besöket blev det också en spontantrip till närmaste sjö för att simma. Heidi hade tänkt ta Pampas på ett dopp, så jag hängde på med kameran i högsta hugg. Han var lite skeptisk först, men vågade nog i till sist 🙂

imageimageimageimageimageimageimage

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej 🙂 Finns det kaninungar lediga om man vill köpa en? Vi bor ute på landet, vi har två katter, sju hönor och en tupp.
    MVH. Maria

    1. hej Maria, det är jag Heidi som äger kaninerna. Jag har två st som behöver nytt hem om några veckor, vet inte könen ännu.men jag säljer bara parvis om man inte har kanin från tidigare. Eftersom dom behöver sällskap! Å det andra är att jag vill veta vart dom kommer 🙂 det här är ju franska jättar som blir ganska stora. Det betyder att dom behöver mycket plats och mår bäst ute! Om du ännu är intresserad kan du höra av dig till min mail. stallsplinter@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *