28.6.2016 – Rea tider

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Det har blivit en hel del shoppat för mig på senaste tiden, vilket inte alls är så bra då jag egentligen känner att jag borde spara spara spara. Men samtidigt är det rea tider och det mesta jag handlat har varit nedsatt och grejer jag vet kommer användas!

Ändå rensar jag nu ur garderoberna i samma takt som nytt kommer in. Loppisbord är bokat och det här gången tror jag resterna åker raka vägen till insamlingen istället för att släpas hem tillbaka. Det känns såklart bra att kunna få en liten hacka på kläderna man gör sig av med, men att föra dem till insamling och veta att någon mer behövande kommer att få glädje av dem känns inte sämre det heller.

Jag kommer nog att göra en hel del rea fynd ännu innan sommar rean slutar, om jag känner mig själv rätt. För i dagens läge finns det faktiskt så himla mycket fint bland rea-ställningarna! Annat var det förr när bara kvarblivna rester realiserades ut. I dagens läge ändrar säsongerna så fort och kraven på att utbudet ständigt förnyas i butikerna har blivit mycket större. Så nu finns det ju till och med högaktuella kvalitetskläder i mängder med dessa röda lappar på bland ställningarna. Det senaste rea fyndet i min egen garderob stavas NIKE och fick följa med hem från Tallinn i utbyte mot 42 pengar.

IMG_4519

När vi nu snackar rea vill jag tipsa er om att ni får ytterligare -50% på alla rea produkter hos Ellos med koden 335478. Och hos Bubbleroom får man -20%  extra på alla rea varor med koden 20EXTRA. Dessa erbjudanden gäller dock bara fram tills imorgon, 29.6.2016!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *